Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νέα - Ανακοινώσεις SEREXPO 2016

SEREXPO 2016

E-mail Εκτύπωση PDFΜε μεγάλη μας χαρά και τιμή, σας γνωρίζουμε ότι το Επιμελητήριο Σερρών πρόκειται να διοργανώσει την 2η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών, με τον διακριτό τίτλο «SER-EXPO 2016»

Η Έκθεση θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, στον αύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Σερρών (πρώην Νομαρχία) επί της οδού Μεραρχίας 36, στις Σέρρες.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η Επιχείρηση / ο Φορέας σας να έχει Εκθεσιακό Περίπτερο στην 2η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση Ν. Σερρών, παρακαλούμε όπως δηλώσετε αμέσως τη συμμετοχή σας!

Υπάρχουνε συνημμένα:

1. Αίτηση Συμμετοχής

2. Κανονισμός & Όροι Συμμετοχής

Ευελπιστούμε στην υποστήριξη και συμμετοχή σας στην  2η Διεθνή  Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών!! Την SER-EXPO που όλοι πιστέψαμε και αγαπήσαμε!

Για κάθε διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεση σας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.

Αλεξάνδρα Ελευθεριάδου, Τηλ 23210 99744, 99741, Fax:23210 99737 – Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ:  Λόγω ήδη αυξημένης ζήτησης, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ΜΟΝΟ για οικονομικά διευθετημένες συμμετοχές.

Ως εκ τούτου, θα παρακαλούσαμε να μας αποστείλετε το Αντίγραφο Κατάθεσης μαζί με την συμπληρωμένη Αίτηση Συμμετοχής στα ως άνω στοιχεία επικοινωνίας (προτιμότερο με email) .

..γιατί Μαζί μπορούμε να Ελπίζουμε..!

 
piriscope.tv