Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Νέα - Ανακοινώσεις Δηλώστε δυναμικά το δικό σας «παρών» στην SEREXPO 2023 - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής

Δηλώστε δυναμικά το δικό σας «παρών» στην SEREXPO 2023 - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής

E-mail Εκτύπωση PDF

Η SEREXPO θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Η SEREXPO έχει καταστεί θεσμός υψηλού κύρους και τεράστιας αποδοχής, όπου εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίας τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους όλων των κλάδων και σημαντικούς αγοραστές από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Με τρόπο δυναμικό, η SEREXPO και το πλούσιο πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων της διασυνδέουν επιχειρηματικά, αναπτυξιακά και πολιτιστικά στοιχεία, αποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία προβολής και διαφήμισης.

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας, ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

1. Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της SEREXPO www.ser-expo.org

2. Κλικάρετε στο πεδίο «Δηλώστε Συμμετοχή».

3. Συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής και πατάτε «Αποστολή».

Σημειώνονται τα εξής:

- Η υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής θεωρείται οριστική, με την αποστολή του Αντίγραφου Κατάθεσης στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

- Η σειρά προτεραιότητας ισχύει μόνο για οικονομικά διευθετημένες συμμετοχές.

Περισσότερες Πληροφορίες: 23210 99744 & 99723 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
piriscope.tv